fredag 3. februar 2012

Dufter




Husvask:
Husvask kan brukes i alle husets rom. Bruk ca. 1,5 cl i en bøtte vann. For ekstra vanskelige flekker ta konsentrert husvask på en klut og påfør direkte på flekkene. Husvask fra Durance etterlater en fantastisk duft i hele huset. 750ml med pumpe.
Tekstilvask:
Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle oppskrifter fra Provence. Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbar. Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Såpen er ikke tilsatt fosfat og den er effektiv mot flekker. Passer både til maskinvask, håndvask og kan brukes på ull og silke. Etterlater en mild duft av blomster dannet av deres egen duftmaker i Grasse, Provence. Dette gir tøyet en frisk duft av sommer. 1 liter.

Bruk ca 80 ml pr vask.
 Tøymykner:
Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle oppskrifter fra Provence. Tøymykneren er miljøvennlig og inneholder mer enn 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbar. Klær og sengetøy blir myke og velduftende. Tøymykneren er ikke tilsatt fosfat og kan brukes på ull og silke. Etterlater en mild duft av blomster dannet av deres egen duftmaker i Grasse, Provence. Dette gir tøyet en frisk duft av sommer. 1 liter.

Bruk ca 30 ml pr vask


Duftlysene til Durance er håndlaget, og har en nydelig aroma sammensatt  av duftmakerene i Grasse. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett. Brennertiden er ca 40 timer.
Av hensyn til miljøet bruker ikke Durance bly i sine lys. Blyet blir vanligvis plassert i bunnen av lyset slik at veken blir holdt på plass. Durance har valgt å putte veken ned i glasset for hånd. Noe som gjør at det kan ligger igjen et lite lag stearin i bunnen av glasset når lyset er brent ned.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar